Leveransinformation

Kundservice
För att kunna besvara eventuella frågor så snabbt som möjligt har vi valt att hantera all kundtjänst via e-post.
Du når oss på 1959@ingoboxers.com
Vi besvarar dina frågor så fort vi kan vardagar mellan 08.00 – 17.00.

Köpvillkor
Beställning skall ske via webbutiken. Alla falska beställningar eller bedrägeriförsök polisanmäls.

Betalning
Payson/Kortbetalning. Inga expeditionsavgifter tillkommer hos oss.

Personuppgifter
Vi behandlar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen(PUL). I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina personuppgifter för att fullgöra våra förpliktelser.

Produktinformation
Tyvärr kan vi inte garantera att färgproverna du ser på din skärm överensstämmer med verkligheten på den produkt du valt. Detta beror på färgåtergivningen på din skärm samt dina individuella skärminställningar. Är du osäker kontakta kundservice.

Försäljningsvillkor
Alla våra priser är i SEK
Vi packar alla mottagna orders så fort vi har möjlighet och normalt så skickas dina varor ifrån oss inom 7 dagar efter att vi mottagit din order. Kampanjprodukter kan ta några dagar extra i anspråk.

Moms
Alla angivna priser är inklusive moms. Vi reserverar oss för felaktig information och eventuella prisändringar påverkade av valutaförändringar, tekniska eller mänskliga fel.

Garanti/Köptrygghet
Full returrätt på köpt vara om eventuellt fel är vårt. Varan skall vara oanvänd och i originalförpackning om sådan finns. Köparen står själv för frakten.

Reklamation
Om du köpt en vara du inte är nöjd med kontaktar du oss omedelbart.

Leveransvillkor
Normalleverans skickas med posten enligt fast taxa 25:-/t-shirt. Vi tar inget ansvar för försenad leverans som beror på posten.

Leveranstid
Ca 7 dagar. Kampanjprodukter kan ta några dagar extra i anspråk.